Om oss

Barnesenger.com ble etablert i 2018 for å formidle spennende barnesenger til hus og hjem i hele Norges land. Vi ønsker at det skal være enkelt for deg som kunde å finne den sengen akkurat du ønsker deg til en rimelig pris.

Vi jobber hele tiden med å hente inn nye varer, og ønsker å ha alle sengene vi annonserer klare på vårt lager for utsendelse så fort du legger inn en ordre.  På frakt har vi ett tett samarbeid med både Posten, Bring og TollPost.

Ved valg av leverandører er kvalitet og pris viktig for oss. Vi vektlegger også at du som kunde skal handle trygt på nett og få muligheten til å betale for dine varer etter at de er mottatt. Derfor har vi valgt Klarna som totalleverandør på betaling.

Vårt oppdrag
Vår misjon er å gi våre kunder fantastiske møbler til konkurransedyktige priser. Vi ønsker å gi den beste kjøpsopplevelsen, og har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt.

Eierskap

Barnesenger.com eies og drives av Drømmerom Org nr.: 912 901 696. Faktura vil du få fra Drømmerom, merket med Barnesenger.com. Skulle du ha noen spørsmål er det bare å ta kontakt på  Tlf  +47 941 81 980.