Vilkår og betingelser

Levering

Vi ønsker å få levert din bestilling så fort som mulig, vi velger derfor å kjøpe inn varer og ha dette på lager i Drammen. Dette for at du skal få en raskere leveranse når du bestiller på nettsiden vår. Våre mest populære modeller blir noen ganger solgt helt ut, og selv om vi har bestillinger inne kan det hende at fabrikken ikke er raske nok til å levere, og da vil vente tiden kunne være oppe i over 3 uker. Vi strever etter å holde leveringstiden så lav som mulig.

 

Priser

Alle priser er inkludert mva. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen gjennomføres og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet.

 

Avbestillinger

Avbryte bestillingen: Du kan kansellere bestillingen når som helst før varen er sendt. Ta kontakt med oss og vi vil ordne tilbakebetaling av pengene dine. For å avbryte en bestilling, ring oss på 94 18 19 80 og ha ordrenummer klar.


Returer

Pengene tilbake garanti: Vi har en 14 dagers full returrett. Hvis varen skal returneres må du enten være registrert i våre systemer eller ha kvittering. Du som kunde må stå for fraktomkostninger tilbake til vårt lager i Drammen dersom returen skyldes annet enn feil eller mangler. Ta alltid kontakt med kundeservice på tel: 94 18 19 80 før retur av varer. Vi vil hjelpe deg så godt vi kan!

For retur av store møbler kontakt oss og vi vil ringe deg for å ordne henting av varen. Vi kan ikke akseptere retur av flatpakkede møbler som er ferdig eller delvis ferdig montert.


Mangler ved leveransen

Vi anbefaler at du sjekker at alle pakkene som hører med til møblet du har bestilt er komme frem. I det usannsynlige tilfellet at noe mangler, sier du ifra til dem som leverer og noter ned en kommentar på følgeseddelen som de skal be deg om å signere. Gi oss beskjed så snart som mulig på telefon 94 18 19 80 og vi vil sjekke opp hva som har skjedd, og forfølge mangelen på dine vegne.


Skadede Varer

Hvis varene er skadet når du mottar den, vennligst gi beskjed så snart som mulig. Ring +47 94 18 19 80. Vi vil ordne bytte av de skadede varene og refundere deg eventuelle portokostnader du måtte pådra deg for retur av defekte varer.